Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Dongguan Merrock Industry Co.,Ltd 86--13217696818 lucy@merrock.com
Εταιρικό Προφίλ Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

Dongguan Merrock Industry Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ

Dongguan Merrock Industry Co.,Ltd
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής,Διανομέας-χονδρεμπόρου,Εξαγωγέας,Πωλητής

 • Κύρια Αγορά

  Βόρεια Αμερική,Νότια Αμερική,Δυτική Ευρώπη,Ανατολική Ευρώπη,Ανατολική Ασία,Νοτιοανατολική Ασία,Μέση Ανατολή,Αφρική,Ωκεανία,Σε όλο τον κόσμο

 • Μάρκες

  MERROCK/BSD-ΚΟΡΥΦΗ/ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ/DANGSING

 • Αριθμός Υπαλλήλων

  100~150

 • Ετήσιες πωλήσεις

  500000-1000000

 • Ιδρύθηκε Έτος

  2007

 • Εξαγωγή pc

  70% - 80%

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

επαφή

86--13217696818

Εισαγωγή

Η Co. βιομηχανίας DongGuan Merrock, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός κατασκευαστής της αλέθοντας επιφάνειας πατωμάτων και γυαλίζοντας μηχανής, γυαλίζοντας μαξιλάρια διαμαντιών, μαρμάρινη σκόνη κρυστάλλου και συγκεκριμένος θεραπεύοντας πράκτορας!  Έχουμε διάφορα άριστα ταλέντα στην έρευνα, παραγωγή, πωλήσεις και ο σύμβουλος τεχνολογίας με τις επαγγελματικές δεξιότητες, αυτό αναπτύχθηκε ήδη σε έναν διάσημο κατασκευαστή στον τομέα συστημάτων λείανσης επιφάνειας. Το Merrock είναι εξοπλισμένο με την παραγωγή και το τμήμα πωλήσεων για τη μηχανή, το προϊόν χημικής βιομηχανίας και το λειαντικό χωριστά. Έρευνα και προϊόντα Merrock κυρίως: , Χημικής βιομηχανίας, λειαντικών και υλικού εργαλειομηχανές. Έχουμε το ισχυρό πλεονέκτημα στην τεχνολογία και την έρευνα, και μερικά από τα προϊόντα μας αποκομίζουν το μεγάλο πλεονέκτημα στην Κίνα στην έρευνα και την τεχνολογία.

Το Merrock πήρε μια λειαντική λειαντική Co. Guangzhou Dangsing ονόματος εργοστασίων, ΕΠΕ, Dangsing prossesses το εμπορικό σήμα «απόλλωνα», «αντέξτε» και «Dangsing», και το εμπορικό σήμα «απόλλωνα» είναι διάσημο σε ευρωπαϊκά και την Αμερική. Το Merrock είναι πολύ αυστηρό με την επιλογή της δύναμης μηχανών, των συστατικών και των μερών, της τεχνολογίας παραγωγής χημικός και λειαντικός, και της αγοράς της πρώτης ύλης. Σιγουρεύεται το προϊόν μας υψηλό στην ποιότητα, μακροχρόνια στη ζωή, και αρκετά σταθερά για τη μακροπρόθεσμη χρησιμοποίηση. Αυτή τη στιγμή, το προϊόν μας έχει ήδη ευρέως τη χρήση: Αφιερώνουμε σε ανωτέρω 90% τους εσωτερικούς αερολιμένες, ο περισσότερος υψηλός σιδηρόδρομος, η υψηλή κατασκευή κ.λπ. τρόπων στην Πεκίνο-Σαγκάη εκφράζει το σιδηρόδρομο, και πολλή μεγάλη κατασκευή του τόπου συναντήσεως της Σαγκάη EXPO, της πλήμνης μεταφορών της Σαγκάη Hongqiao, του δίκαιου τόπου συναντήσεως κ.λπ. καντονίου. Κρατάμε τη σχέση στενής συνεργασίας με τα μέρη της ισχυρής καθαρίζοντας επιχείρησης σε εσωτερικό και όλα τα είδη ομάδας κατασκευής. Είμαστε επίσης ο κατασκευαστής cOem κάποιου διάσημου εμπορικού σήματος. Αποδεικνύεται ότι να αφιερώσει συνεχώς, ερευνώντας με την καρδιά, να κάνει μέσα περίπλοκα είναι σωστή, και είναι μας κάνει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη από τους πελάτες και το σεβασμό από την αγορά. Είμαστε δεσμεύουμε να βελτιώσουμε συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων για να εξασφαλίσουμε ότι προϊόντα σε λογικές τιμές. Είμαστε ευπρόσδεκτη πολύτιμη πρόταση όλων των καταναλωτών, και θα αφιερώσουμε ενοποιούμε την τεχνολογία από την ανατολή και τη δύση (ηπειρωτική Κίνα, κινεζική Ταϊβάν και Ευρώπη) τέλεια για να καλύψουμε τις απαιτήσεις των πελατών και να παρέχουμε σε τις τις καλύτερες υπηρεσίες. Καλωσορίστε σε Merrock!!

 

ΚΙΝΑ Dongguan Merrock Industry Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Ιστορία

ΚΙΝΑ Dongguan Merrock Industry Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

ΚΙΝΑ Dongguan Merrock Industry Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Χημικά μηχανές & λειαντικά για την προσοχή πατωμάτων

ΚΙΝΑ Dongguan Merrock Industry Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Η ομάδα μας

Ομάδα Merrock Dongguan

ΚΙΝΑ Dongguan Merrock Industry Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0